Het vervaardigen en plaatsen van borden is in feite een eenvoudige zaak en is meestal niet erg duur. Wat vaak vergeten wordt is het bedenken en ontwerpen voorafgaand aan de definitieve produktie.
Het uitzoeken van de plaatsen waar de borden komen te staan en de vermelding op de panelen vergt veel tijd en aandacht. Ervaring heeft geleerd dat dit soort voorbereidingskosten al snel circa één derde deel van de kostenbegroting invullen.

REVIS neemt deze onmisbare werkzaamheden op zich en neemt de kosten hiervoor mee in de huursom. REVIS pakt dit soort projecten op veel plaatsen tegelijk aan. Het wiel is uitgevonden. REVIS heeft ervaring in de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van dit soort projecten.

 

Ervaring is absoluut nodig. Een stel borden maken kan 'iedereen', maar representatieve bewegwijzering garanderen gedurende 10 jaar is een geheel andere zaak. Het is belangrijk dat iemand 'de kar trekt'. REVIS doet dit en zorgt daarbij tevens voor de nodige ondersteuning.

 

Voor een referentielijst met reeds gerealiseerde projecten, klikt u hier. U wordt vervolgens doorgestuurd naar een overzicht van industrieterreinen met bewegwijzering van REVIS. Een overzicht met nieuwe/lopende projecten vindt u op deze pagina.